Novi Sad
17.03.2015.
13:53
Glumica i rediteljka Kinga Mezei postaće deo tima Novosadskog pozorišta/Ujvideki szinhaz i od 1. juna brinuće o umetničkoj produkciji tog teatra.
  • Manjina 57

    18.03.2015 11:43
    Niste objavili moj komentar. Zar nije cilj ovih komentara da se ukaže na istinu, ili da se čuje mišljenje običnih građanina? Ako sumnjate u ono što je navedeno, "pozabavite" se malo sa bivšim direktorom, koji je 12 godina lečio svoje komplekse iživljavajući se nad glumcima (zbog njega je veliki broj najtalentovanijih mladih glumaca napustio Novosadsko pozorište),sistematski uništavao pozorište, o raznim malvezacijama i da ne pričamo. Žalosno. Sve je to radio po direktivi iz SVM, jer u Novom Sadu Mađari intelektualci nisu marionete te stranke, pa ih treba uništiti. Sveto je samo ono iz Subotice i Sente.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna